Beste Tweewielerwinkel Hardenberg 2017

Beste Tweewielerwinkel van de gemeente Hardenberg

 

In de verkiezing www.tweewielerwinkelvanhetjaar.nl zijn de stemmen geteld! Met als geweldig resultaat 36.462 stemmen van consumenten. Onze winkel Hawe Tweewielers VOF is verkozen tot Beste Tweewielerwinkel 2017 in de gemeente Hardenberg. De verkiezing kende deze 20e editie een nieuwe opzet met consumentenbeoordeling. Hiervoor hebben wij onze klanten benaderd met extra acties.

 

Vanuit alle reacties van klanten op het stemplatform tweewielerwinkelvanhetjaar.nl is een ranking gemaakt op basis waarvan de gemeentewinnaars zijn bepaald. De eindstanden per gemeente zijn te vinden op https://www.tweewielerwinkelvanhetjaar.nl/eindstand. De verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar is een initiatief van en wordt georganiseerd door Tweewieler, het platform voor professionals in de tweewieler retail.

 

Contact met onze klanten  

De nieuwe opzet van de verkiezing is een stimulans gebleken voor het contact met onze klant. Dit effect gaan we gebruiken als aftrap van het verkoopseizoen. We hopen iedereen die op ons heeft gestemd, te mogen ontvangen in onze winkel, maar natuurlijk ook iedereen die (nog) niet op ons heeft gestemd.


Wij hopen u te mogen begroeten in onze winkel in Bergentheim of Bruchterveld.

Team Hawe Tweewielers